Фирмени обучения


Като една от най-напредничавите компании за тиймбилдинги, искаме да ви представим и нашето звено за Обучение на персонал. Neuro Sales training Institute са изключителни професионалисти в областта си и имаме удоволствието да работим с тях за разработването на нови тиймбилдинг програми. Благодарение на тяхната великолепна помощ тиймбилдингите, които предлагаме са качествени, интересни и най-важното – полезни за нашите клиенти. Програми разработени от психолози и базирани на нлп.

Запознайте се с изпълнителният директор на Neuro Sales Training InstituteРадосвета Гюлева.

 

Radosveta Giuleva NLP Bulgaria

Радосвета Гюлева е експерт в областта на обучението и развитието (Learning and Development), с над 14-годишен опит в дизайн, водене и фасилитиране, и оценка на стратегически L&D инициативи. Работила е с международни компании в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и България.

Нейната сила се крие в развитието на лидери и екипи, бизнес коучинг, обучение за личностно развитие и продажби, създаване и продуциране на видео клипове за обучителни цели, създаване на онлайн и курсове на живо, фасилитиране, екипна динамика и много други. НЛП (невро-лингвистично програмиране); Agile и бизнес констелации

През годините Радост е провела стотици обучения за личностни умения и обучила над 1500 човека, а също така е работила с редица мениджъри и лидери на различни нива в организациите.