Тиймбилдинг – Family day

Корпоративният Семеен Тиймбилдинг е идеалният начин да преодолеете бериерите в работа и да се насладите на един вълнуващ ден с колегите и семейството.

 

Да включим семейството във фирмения тиймбиилдинг

Най-добрите екипи, са тези, които действат като семейна единица. Те заедно празнуват успехите, учат се от грешките и подобряват отношенията си в дългосрочен план.

Един от най-лесните начини за изграждане на семейна връзка на работното място е като се признае подкрепата, която семейството дава на всеки един от вашите служители, когато те не са на работа. Ако вие проявите загриженост към това семейство, то ще ви се отплати подобаващо. С организирането на тийм билдинг Family Day, не само показвате на екипа си, че оценявате приноса натяхното семейство, но създавате емоционална среда, в която вашите служители искат да останат. 

 

Защо тиймбилдинг Family day?

– Вашите служители ще са със семейството си по време на тиймбилдинга и това ще повиши тяхната удовлетвореност, както и посещаемостта

– Ще се създадат връзки с останалите членове на семейството на отделните колеги, което би подобрило отношенията и комуникацията между самите колеги.

– Понякога поставени в подобна среда колеги, които не са откривали нищо общо помежду си до сега, биха могли да открият сродни интереси

–  В натовареното ежедневие, времето за забавления със семейството е ограничено. Вашите служители и семействата им наистина ще оценят какво правите за тях.

– Семейният тиймбилдинг ще промени изцяло начина по който колегите ви се възприемат помежду си. В натовареният ежедневен график основната комуникация често е само делова и по работа. Един подобен ден ще направи отношенията между колегите много по-хармонични и отворени.

 

Препоръки за провеждането на Семеен тиймбилдинг:
– в рамките на един цял ден с осигурена храна
– без нощувка
– близо или най-добре във вашият град
– на открито

 

тийм билдинг

Препоръчителното времетраене е между 2-8 часа
тийм билдинг Подходящо за екипи между 10 и 100 човека
tiim bilding Подходящо за всички възрасти
 Физическо натоварване: 
team building Очаквани ползи за екипа от този тиймбилдинг:

  1. създаване на нови и по-стабилни приятелства в колектива
  2. емоционална удовлетвореност от време със семейството
  3. подобряване на комуникацията
  4. забавление
тиймбилдинг Програма и описание:

  1. Развлекателни и забавни игри и състезания, подходящи за всякакви възрасти
  2. DJ с озвучителна техника
  3. Оценка на качеството, посредством анкетни карти
tiim bilding Подходяща за комбиниране с Мастър клас – барбекю и Тиймбилдинг Благотворителност