[НОВО] – Това не е игра… това е Тиймбилдинг AIRSOFT!

Искали ли сте някога да изпробвате максималното си ниво на адреналин?

Искали ли сте да усетите какво е да сте в истински бойни действия, да държите истинско оръжие, да имате мисия от която зависи ВСИЧКО?!


Представяме ви

тиймбилдинг AIRSOFT


Еърсофт се заражда в Япония, след капитулацията й при втората световна война. Той се развива като военно – симулативен спорт, в отговор на тоталното разоръжаване на военните части и режима на цялостен контрол над оръжията в японската империя. Така се появяват първите реплики на истински оръжия, които стрелят с 5 милиметрови пластмасови топчета.

В днешно време оръжията за еърсофт са дотолкова съвършенни визуално, че на пръв поглед нямат никаква разлика с реалните такива, а разнообразието е гигантско – снайпери, карабини, SMG, тежки къртечнци, пушки помпи, пистолети и дори гранати и мини. Еърсофт е доста популярен спорт в световен мащаб, съществиват хиляди отбори и огромни международни събития тип военна симулация, като най-голямото в Европа се провежда в Чехия, събира над 3000 човека, често продължава 24 или 48 часа и включва истинска военна техника.

Еърсофт тиймбилдинг предлага различни типове игри – от стандартен deathmatch, през защита и пленяване на флагове, контрол на точки на интерес, обезвреждане на терористични бази и т.н. и т.н. … и разбира се най-интересния сюжет – военните симулации. При тях има цял разработен сценарии, при който можете да се окажете от омиротворителните сили на дадена територия. Докато всичко е спокойно в един момент нещата с цивилното население в града се объркват, организират се паравоенни сили срещу нахлуващите етстремисти… следват неочаквани обрати, военопленници, предатели и много, много… МНОГО адреналин!

При организиране на тиймбилдинг Airsoft можем да се съобразим с броя и физическото състояние на учстниците. Airsoft игрите могат да бъдат организирани както на специален терен при нашите партньори, които разполагат с 70 декара основно поле на игра или общо 140 декара терен, включващ няколко изоставени сгради, естествени укрития, просеки за заход и атака, бойници, плац, две бази и много други. Може да се проведе и на избрано от вас място, стига то да е подходящо и да отговаря на условията за безопастност.

Еърсофт тиймбилдинг програмата ни съвсем заслужено получава приза за най-активна и вълнуваща игра за единица време. Почти при всяко участие имаме немалко хора, на които толкова им допада, че започват да ходят редовно след това на еърсофт.

Опитайте еърсофт, гарантираме, че не сте участвали в нещо толкова реалистично и вълнуващо… най-точната дума, която може да го опише е mind blown и със сигурност за ТОЗИ тиймбилдинг ще бъде говорено мнооооого дълго време след това.

 

 

тийм билдинг

Препоръчително времетраене – 2 часа
тийм билдинг Подходящо за екипи между 10 и 200 човека
tiim bilding Подходящо за лица над 18г.
 Физическо натоварване: 
team building Очаквани ползи за екипа от този тиймбилдинг:

 1. работа в екип
 2. стратегическо мислене
 3. развиване и следване на план за действия
 4. подобряване на комуникацията
 5. излизане от комфортната зона
 6. забавление
 7. физическо натоварване, което може да се съобрази с участниците
тиймбилдинг Програма и описание:

 1. Инструктаж за безопастност и правила
 2. Запознаване с типа на играта
 3. Разработка на стратегия за действие
 4. Игра
 5. Награждаване на отборът победител
 6. Оценка на качеството, посредством анкетни карти
tiim bilding Подходяща за комбиниране с тиймбилдинг активности с минимални натоварвания. Например Тиймбилдинг – Мастър клас Барбекю