Тиймбилдинг – Светлини, камера, снимаме!

тийм билдинг

Препоръчителното времетраене е между 2-4 часа
тийм билдинг Подходящо за екипи между 5 и 400 човека
tiim bilding Подходящо за всички възрасти
 Физическо натоварване: 
team building Очаквани ползи за екипа от този тиймбилдинг:

 1. работа в екип
 2. реакции в непозната обстановка
 3. подобряване на комуникацията
 4. подобряване работат в екип
 5. сплотеност на екипа
 6. забавление
тиймбилдинг Програма и описание:

 1. Ice breaking игри
  Бързи тиймбилдинг игри с развлекателен характер, целящи екипа да се настрои за игри, да се разведри обстановката и опознаване, ако има хора от други офиси или такива, които не са се виждали на живо. 
 2. Една невероятна възможност за вас и вашите колеги, да прекарате един изпълнен с много смях ден. Ще осигурим костюми, реквизити и разбира се най-шантавите сценарии на света и ще ви напътстваме, а вие трябва да се заемете с тежките задачи на гримьори, сценографи, режисьори, актьори, статисти и да превърнете целият този реквизит и човешка енергия в истинска магия.
  ЧАСТ1:
  Кратък забавен курс по актьорско майсторсто, воден от професионален актьор, разпределяне на сценариите по отбори или избиране на единен проект с всички хора от екипа. Грим, запознаване с костюмите и реквизита. 
  ЧАСТ2:
  Разпределяне на ролите – режисьор, сценарист, озвучаване и други. Заснемане на филм от професионални видео оператори (опционално) или изиграване на постановка.
  ЧАСТ3:
  (опционално) Гранде Финале – Бърз монтаж на заснетите филми и прожекция на видео стена по време на вечерята. Истински червен килим, пушек машина, награждаване тип Оскари и водещ на церемонията.
 3. Оценка на качеството, посредством анкетни карти
tiim bilding Подходяща за комбиниране с всички други тиймбилдинг програми