Тиймбилдинг – По ваша мярка ★

тиймбилдингНие от ЖиВ team building знаем, че всички вие сте различни. Имате различни виждания, имате различни цели, имате различни екипи и различни интереси. Понякога дори имате идея за нещо интересно, но са ви необходими професионалисти в тиймбилдингите, за да ги реализирате. 

Нашите виждания са, че едно събитие се получава в пъти по-добре, ако предварително се обсъдят различни детайли и очаквания от него. Именно за това винаги сме отворени за персонални срещи с вас… дори и да имате колебания или нашите програми да не ви “пасват” напълно – нека обсъдим вашето събитие.

 

Какво ви предлагаме?

Не намирате подходящата за вашият екип тиймбилдинг програма тук:
… или просто искате цялото приключение да се върти около вашата сфера на дейност? Ние сме гъвкави и имаме въображение. Ще направим програма специално за вашият екип и вашата фирма. Нека опитаме…

Ако излизаме извън вашият бюджет:
Винаги можем да варираме с времетраенето или да съкратим част от програмата. Ако споделите с нас, ние ще се опитаме да помогнем, без това да се отразява на крайната цел и изживяването от тиймбилдинга.

Много ви харесват няколко от нашите тиймбилдинг програми:
Няма проблеми. Кажете ни с колко време разполагаме и нашите фасилитатори ще направят една страхотна компилация, специално за вас.

Трябва ви допълнителна услуга, която не сме описали:
Настаняване, транспорт, ритуално пускане на бели гълъби…? Защо не?

Ако имате други въпроси, на които не намирате отговори тук:
Пишете ни

ЗАЩОТО…