Тиймбилдинг – Благотворителен Коледен базар

Предлагаме ви един по-различен тиймбилдинг. Изработете сами сувенири, картини и подаръци, които да продадете или да обявите на търг с благотворителна цел. Ние ще ви осигурим чаши, тениски, шапки, платна за картини, професионални бои за текстил и керамика, както и всички други материали, които са ви необходими. Можем да добавим и цели сервизи за хранене или кафе, материали за накити, комплекти за дърворезба или изработка на уникални стенни часовници, поставки за телефон или визитници… възможностите са безгранични, в зависимост от вашият бюджет. Разбира се през цялото време ще бъдете напътствани от професионални фасилитатори, а за някои категории и майстори занаятчии Направените от вас неща след това се обявяват за продажба, сред колегите ви, на обособени места в офисите или шоурумите ви, на клиентите или в сайтовете ви, дори под формата на търг. Получените приходи се даряват за избрана от вас благотворителна кауза.

Може би ще се запитате “Ок, но ние ще ви дадем Х пари, за организирането на такъв тиймбилдинг, като от изработените сувенири ще спечелим Х пари за благотворителност. Защо да го правим, а не ги дарим директно?

Ето и отговора – създавате фирмен имидж и правите впечатление с подхода и това, че сте се социално отговорна организация. Въвличате целият екип в един приятен тиймбилдинг, в който всички с радост биха се включили. Изграждате положителна фирмена култура и разширявате пакета социални придобивки за екипа. Вашите партньори ще оценят социалната ви отговорност и с удоволствие биха се сдобили с уникален подарък в знак на подкрепа. Това ще повлияе на общия имидж на фирмата и не на последно място – ще зарадвате дете в нужда, възрастни хора или хора с увреждания, като направите празниците им по-вълшебни… но хей, кой каза, че чудеса се случват само по Коледа?

тийм билдинг

Препоръчителното времетраене е между 2-4 часа, в зависимост от броят на хората
тийм билдинг Подходящо за екипи между 10 и 500 човека
tiim bilding Подходящо за всички възрасти
 Физическо натоварване: 
team building Очаквани ползи за екипа от този тиймбилдинг:

  1. работа в екип
  2. нестандартни подходи
  3. креативно мислене
  4. благотворителност
  5. забавление
тиймбилдинг Програма и описание:

  1. Разпределяне на ролите
  2. Напътствия и реализация
  3. Оценка на качеството, посредством анкетни карти
tiim bilding Подходяща за комбиниране с всички други тиймбилдинг програми