[НОВО] – Гении и Загадки

Представяме ви една от най-модерните и иновативни тиймбилдинг програми създавани някога! Един супер различен и модерен вариант на баналният вече тиймбилдинг “Търсене на съкровище”

В нея сме събрали най-интересните загадки, пъзели и предизвикателства, включващи реални изобретения на Леонардо Да Винчи, разработки на Никола Тесла, Хайнрих Херц и Айнщайн, древни китайски пъзели, главоблъсканици, ребуси и много други изумителни предизвикателства.

Но не оставайте с погрешно впечатление, освен игра за най-добрите умове, това е и игра на стратегии, съобразителност и ориентиране в градска или гориста среда. Точно тук идват и най-верните помощници на екипите – последно поколение модерни таблети със специално разработен софтуер. Те ще осигурят за вас един великолепен помощен, интерактивен свят, съдържащ допълнителна информация за задачите, любопитни факти, навигация, интерактивни бонус задачи и дори жокери, за които разбира се, ще трябва да заплатите със събраните точки.

Добре дошли в това приключение за хитрост и съобразителност, предизвикателство за бързина и ловкост. Добре дошли при съкровището, скрито зад загадките на най-великите гении за всички времена!

Ще бъдете провокирани, ще виждате неща, които не са там и няма да виждате неща, които са там, ще бъдете заблуждавани, ще ви изправим пред сложни пъзели от велики мислители, както пред и загадки за малки деца, ще намирате съкровища и карти, ще разгадавате кодове и ще оцелявате в днешният коктейл на модерни технологии и стари сандъци.

Четете внимателно, гледайте зорко, не винаги очевидното е истина, нека логиката ви води, но нека и не ви заблуждава!

тийм билдинг

Препоръчителното времетраене е 3-4 часа
тийм билдинг Подходящо за екипи между 50 и 1000 човека
tiim bilding Подходящо за всички възрасти
 Физическо натоварване: 
team building Очаквани ползи за екипа от този тиймбилдинг:

 1. логическо мислене
 2. изработка на стратегия за игра
 3. работа в екип
 4. креативно мислене
 5. подобряване на комуникацията
 6. физическа активност
 7. забавление
тиймбилдинг Програма и описание:

 1. Разпределение на отборите
 2. Правилата на играта
 3. Тиймбилдинг “Гении и Загадки”
 4. Синхронизиране на резултатите
 5. Награждаване на отборът победител
 6. Оценка на качеството, посредством анкетни карти

Тиймбилдинг сценария е изключително гъвкав и в него могат да бъдат заложени различни поуки и елементи с обучителен характер за съответния екип.
В зависимост от изискванията и общото състояние на екипа, тиймбилдинга може да варира във физическото натоварване – от лек и лежерен, през интензивен и средно натоварващ, до екстремен. изтощителен.

tiim bilding Не е подходяща за комбиниране