За нас


Екипът на “ЖиВ тиймбилдинг” е квалифициран и има богат опит в провеждането на ефективни тиймбилдинги. Ние изследваме детайли от вашият екип, за да преценим какви активности да включим във вашият тиймбилдинг, така, че той да бъде полезен за екипа и съответно фирмата ви. Разполагаме със стотици различни варианти на тиймбилдинги, като ще компилираме специален такъв – точно за вашият екип. Включваме “разчупващи леда” игри, отборни игри, програми за управление на екип и подобряване отношенията в екипа. Помагаме на участниците в тиймбилдинга да разберат ползите от работата в екип. Анализираме какви грешки са допуснати по време на активностите, кой е поел лидерството, как може да бъдат предвиждани проблемите, за да не бъдат допускани.

Ние познаваме психологията на групите, облягаме се на социалното инженерство и знаем коя “игра”, как ще повлияе на отношенията в екипа.

Консултанти:

Вяра Костадинова – Консултант корпоративно развитие, работа в екип, лидерство, корпоративна ефективност.

Валентин Пешев – Коуч – социални отношения, ефективност на групите и анализ.

Светлин Георгиев – Анализатор бизнес стратегии и лидерство. Главен фасилитатор тиймбилдинги.

Ние не спираме да се обучаваме, за да се справяме още по-добре с подобряването на комуникацията в екипа, създаване на високо ефективни отбори, подобряване на работния климат, по-добра мотивация, по-добри отношения.

Ние имаме страст и действаме различно. Създаваме тиймбилдинг стратегии, съчетаващи забавление и даващи реални резултати.


КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС:

теиймбилдинг

Благодаря за добрата организация на фирменото ни събитие. Активностите, бяха отлично подбрани и съобразени с нашите изисквания. Екипът Ви се справи чудесно и успя да накара всички да се отпуснат и да участват с удоволствие. С голям ентусиазъм и  хъс преминахме през поставените предизвикателства и показахме колективен дух и креативно мислене. Събитието ни зареди с добро настроение и положителна енергия. Ще разчитаме на Вас и в бъдеще!

Деница Бояджиева /iBoris/


тиймбилдинг

Както може да се види и от получените индивидуални оценки от екипа – мисля, че самите игри преминаха доста забавно и интересно за всички. Бяха точно балансирани спрямо изискванията, които имахме и смятам, че се справихте великолепно, за да създадете много спомени и усмивки за всички присъстващи.

Калин Киров /Survey Sampling International (SSI)/


тиймбилдинг

“Благодаря за адекватното държание спрямо екипа ни и за бързата организация. Угодихте на всичките ни изисквания за team event и бяхте достатъчно търпеливи, за да ги приемете. Желая ви да добавите в историята си още много такива и да дадете на още много екипи повече заедност и повече креативност.”

Весна Дудева /Bede Gaming/


psu---american-embassy

“Организацията на тиймбилдинга на 02 октомври 2015 беше на ниво. Фасилитаторите се справиха отлично с въвличането на служителите в предвидените активности. Комуникацията беше открита, задачите ясни. Много професионален беше подхода, предвидените мероприятия да бъдат обсъдени с организаторите, за да се намери най-добрия вариант за занимания. От голяма помощ беше и факта, че ЖиВ Тиймбилдинг ни помогнаха с организирането на транспорта. Беше едно приятно и ефективно преживяване, плодовете от което се надяваме да съберем скоро.”
 
Асен Тричков /Американско посолство, PSU/

 
“Адмирации, за екипа на “ЖиВ тиймбилдинг”. Прфектен анализ на състоянието на екипа и чудесно подбрани активитети. Благодаря ви.”
Благовест Захариев /Бобо стил 99/

 
“Съвършено завършен процес. Отлична комуникация, изследване на проблемите в екипа и индивидуален сценарий, съобразен с тях. Един уикенд, а промяната е осезаема. Препоръчвам.”
Vilian Edson /Refiz international/

 
“Професионалисти, които си разбират от работата. От днес нататък имате пълното ми доверие!”
Светлин Илиев /Кабера ИТ/